Ir para o conteúdo principal
Ir para o menu de navegação principal
Ir para o rodapé
Open Menu
Atual
Arquivos
Guidelines
Author Guidelines
Editor Guidelines
Reviewer Guidelines
Notícias
Sobre
Sobre a Revista
Submissões
Equipe Editorial
Declaração de Privacidade
Contato
Buscar
Buscar
Cadastro
Acesso
Buscar
Buscar
Início
/
Arquivos
/
v. 2 n. 1 (2020): Quarks: Brazilian Electronic Journal of Physics, Chemistry and Materials Science
v. 2 n. 1 (2020): Quarks: Brazilian Electronic Journal of Physics, Chemistry and Materials Science
Publicado:
2020-03-27
Artigos
Editorial
Valdemir Ludwig
PDF (English)
Mid Infrared Spectroscopy and Multivariate Analysis Evaluation of Adulteration in Whey Protein Powder
Jonathan Andrade, Cristina Guimarães Pereira, Thamiris Ranquine, Maria José Valenzuela Bell, Virgilio de Carvalho dos Anjos
1-18
PDF (English)
Theoretical Studies of Milk: Solvent Effects on the Molecular Properties of Retinoid Compounds
Geórgia Maria A. Junqueira, Renata Carvalho Teixeira, Leandro da Conceição Luiz, Maria Jose V. Bell, Virgílio Carvalho dos Anjos
19-26
PDF (English)
Mathematical models for correlating electrical parameters and milk adulterants
Wesley William Gonçalves Nascimento, Lárissa Kellen Ribeiro de Lima, Virgílio de Carvalho dos Anjos, Maria José Valenzuela Bell
27-33
PDF (English)
Enviar Submissão
Enviar Submissão
Informações
Para Leitores
Para Autores
Para Bibliotecários
Idioma
English
Español (España)
Português (Brasil)